Booking.com

Spletna stran Jahorina je namenjena vsem turistom, ki jih zanima področje Bosne in Hercegovine, natančneje Sarajevo in planota Jahorina. Na tej strani boste našli zanimive turistične informacije v zvezi z Jahorino, kot tudi turistično ponudbo za nekatere turistične objekte na Jahorini in v njeni okolici.

Apartmaji Jahorina so predvsem v zimskem času izjemno iskana destinacija čedalje več Slovencev in ostalih narodov. Čeprav je do Jahorine kar nekaj ur vožnje, urejeni in okusno opremljeni apartmaji ter sama planina Jahorina in čudovit razgled na Sarajevo in okoliške kraje odtehtajo vse morebitne neprijetnosti, ki jih doživite na poti skozi Bosno in Hercegovino.

Jahorina turistom nudi smučišta z različno težavnostno stopnjo, pestro izbiro dejavnosti v prostem času in veliko možnosti za spoznavanje tega področja Bosne in Hercegovine, zato so apartmaji Jahorina privlačni tudi v ostalih letnih časih. Naj tudi vas prietjni apartmaji povabijo na Jahorino, kjer lahko obujate spomine na dobre stare čase Jugoslavije ali proslavite nek pomemben dogodek v družbi prijaznih prebivalcev.