Hotel Board, Jahorina

Board Hotel je eden najnovejših hotelov na Jahorini, ki je narejen v gorskem stilu s pogledom na gozdnato pokrajino Jahorinskih hribov, na višini 1550 metrov in slabih 100 metrov oddaljen od najbližje sedežnice. Odprt skozi celo leto je pravi kraj za letni ali zimski oddih, saj ponuja široko paleto športnih aktivnosti in razvajanja. 

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Hotel Board

  Hotel Board, Jahorina

  V hotelu so vam na voljo tri vrste hotelskih sob in sicer klasična soba z ležišči, malo večja soba z dnevnim prostorom in pa predsedniški apartma z dnevnim prostorom in malo večjo kopalnico z jacuzzijem. Sobe so primerne za 2-4 ljudi, odvisno od velikosti in imajo možnost dodatnega ležišča. Vse sobe imajo TV z veliko izbiro satelitskih programov, telefon in seveda brezžično internet povezavo. 

  V hotelu se boste razveselili tudi super urejenega welness centra, ki ponuja prostoren notranji bazen, savno, fitnes ter parne kopeli. Za najmlajše goste je urejena tudi otroška igralnica, kjer se lahko brezskrbno prepuščajo igri. 

  V hotelu je tudi izvrstna restavracija, v čudovitem alpskem stilu, oblečena v topel les z velikim, domačnim kaminom, ki da prostoru še poseben pečat zimske pravljice – tudi če ste tam v poletnih mesecih. 

  Hotel Board

  Hotel Board, Jahorina

  Hotel ponuja tudi konferenčne sobe za pripravo seminarjev, v katerih so vam na voljo za uporabo wi-fi internet, flip chart, projektor, fax, kopirni stroj, kabina za simultano tolmačenje in pa audio/video oprema. Gostiti seminar med tako gostoljubnimi ljudmi, v idilični okolici, z odlilčno hrano in dobro lokacijo, je sigurno svojevrstno doživetje za vsakega udeleženca. 

  Cene hotela nihajo glede na sezono, v špici zime so sicer malce višje, drugače pa ugodnejše kot drugje po smučarskih središčih. Hotel Board je super izbira za počitnice tako poleti kot pozimi, saj se v vsakem letnem času najde dosti aktivnosti, ki se jih lahko poslužite. Pozimi se lahko zabavate ob smučanju, deskanju na snegu, teku na smučeh, vožnjam z motornimi sanmi, drsanju in nočnim smukam, poleti pa kolesarjenju, pohodništvu, motornih kolesih in čudovito čistem svežem zraku. Z veseljem priporočamo. 

  Kategorija: Jahorina
  Oznake:,
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran