Hotel Sport Granzov, Jahorina

Hotel Sport Granzov

Picture 2 of 8

Še eno izmed presenečenj, ki sem jih doživela na Jahorini je tale lušten hotelček. Kdo bi si mislil, da Jahorinske strmine skrivajo takšne bisrečke. Hotel Sport Granzov se nahaja tik ob vznožju sodobne 6-sedežnice, praktično na smučišču poleg prodajalne smučarskih kart, na 1540m nadmorske višine. V hotelu je gostom na voljo vse, kar je potrebno za pravi smučarski oddih – namestitev, restavracija, trgovinica s smučarsko opremo – naj omenim da sem od lastnika tu v dar prejela majčko z napisom Jahorina, ker so Bosanci pač prijazni – imajo tudi izposojo in servis smuči, smučarsko šolo ter smučarski bar. 

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Hotel Sport Granzov

  Hotel Sport Granzov – Jahorina

  V hotelu je gostom na voljo 6 prostornih apartmajev in 7 moderno, na novo opremljenih sob. Apartmaji so komfortni, z ločenimi spalnicami in kuhinjsko-dnevnim prostorom, primerni za 4 osebe z možnostjo dodatnega ležišča. So lepo urejeni in vsi premorejo brezzično internet povezavo in smart/LCD televizijo. Zajtrk je v ceni nočitve, polpenzion pa je na voljo po zelo nizki ceni in se splača, saj je hrana povsod po Bosni vrhunsko dobra. 

  Hotelske sobe pa so povsem na novo opremljene, tudi prostorne in res lepo, stilsko urejene. Načeloma so namenjene 2 osebam, vendar se po dogovoru lahko vanje po potrebi doda tudi dodatno ležišče. 

  Izposojevalnica smučarske opreme nudi sodobno in raznovrstno opremo, kjer imajo gostje hotela 20% popusta na izposojo, poleg smuči, palic in smučarskih čevljev ponujajo tudi izposojo tekaških smuči, desk za bordanje in sani za otroke. 

  Hotel Sport Granzov

  Jedilnica, Sport Hotel Granzov – Jahorina

  Poleg zimskih radosti in športov, je Jahorina tudi v pomladnih, poletnih in jesenskih mesecih super kraj za počitnikovanje, saj je tam ogromno pohodniških poti, možnosti kolesarjenja in vožnje s štirikolesniki, hotel pa je odprt skozi vse leto, s tem da so cene v toplih mesecih leta znatno nižje kot v zimski sezoni. Hkrati pa je od hotela zalo blizu tudi do luštnega univerzitetnega mesteca Pale in do prestolnice Sarajeva, tako da vam nikakor ne more biti dolgčas – če ste tu pozimi ali poleti. Ljudje v hotelu in na splošno v Bosni in Hercegovini vas s svojo prijaznostjo in gostoljubnostjo sigurno ne bodo razočarali. Hotel vsekakor z veseljem priporočam, tudi sama se bom sem še vrnila. 

  Kategorija: Apartmaji Jahorina, Jahorina
  Oznake:, ,
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran