Apartma Sara – Apartmaji Jahorina

Apartma Sara je izredno lep in moderno opremljen apartma, ki se nahaja na Poljicah na Jahorini. Objekt Lučić, v katerem je apartma Sara, se nahaja 50 metrov nad hotelom Kristal in 150 metrov stran od vstopne postaje na šestsedežnico in vlečnico, torej v skorajšnjem centru smučarskega dogajanja. Izpred apartmaja lahko zjutraj odsmučate direktno na smučarsko progo, ob vrnitvi pa se boste prav tako na smučkah pripeljali do vhoda v stavbo.

Objekt, v katerem se apartma nahaja, je lepa in moderna leseno-kamnita zgradba . Notranjost je lepo urejena, apartma pa je nov, opremljen vrhunsko in okusno, piko na i pa mu daje moderno leseno pohištvo. Glede na lokacijo je tudi cena zelo ugodna. Tukaj bodo zadovoljni tudi zahtevnejši gostje. Apartma je za 5+1 oseb.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Apartma meri 40m2, je prostoren in topel, vanj pa se lahko nastani vsega skupaj 5+1 oseb. V apartmaju je moderno opremljena kuhinja z vsemi potrebnimi pripomočki, v istem prostoru je tudi jedilnica, dnevna soba z dvema raztegljivima zofama in LCD televizorjem, ločena spalnica s tremi ležišči in kopalnica.

  Apartma Sara - Apartmaji Jahorina

  Apartma Sara – Apartmaji Jahorina

  V ločeni sobi za tri osebe je pograd, kjer v spodnjem nadstropju pograda lahko spita dve, zgoraj pa ena oseba. V dnevni sobi sta dve raztegljivi zofi, ena omogoča spanje dvema osebama, druga eni. Apartma lahko sprejme 5 do 6 oseb.

  Celoten apartma je pokrit z brezžičnim internetom, satelitsko televizijo, poleg tega pa je gostom na voljo tudi shramba za smuči in smučarsko opremo. Pred apartmajem je zagotovljeno tudi čisto parkirno mesto. Oddaljenost od restavracij, barov in ostalih objektov je cca 70m, oddaljenost od trgovine 50m in oddaljenost do vstopne postaje na žičnice 150m.

  Vsem gostom poleg ostalega udobja prijazni lastniki nudijo še 15% popust ob vpisu na smučarsko šolo »Prestige« in 10% popust na izposojo smučarske opreme.

  Kategorija: Apartmaji Jahorina
  Oznake:,
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran