Apartmaji Jović, Jahorina

Hiša, v kateri se nahajajo apartmaji Jović je nova, moderna, kamnito-lesena zgradba, v katero sem se že na prvi pogled zaljubila. Ker pa vemo, da je za tisto pravo ljubezen pomembna tudi notranjost 🙂 , si poglejmo, kaj apartmaji Jović ponujajo svojim gostom.

Na voljo so vam 4 moderno opremljeni, izjemno lepi apartmaji. V njih boste našli vse, kar potrebujete za prijeten in nepozaben odmor na Jahorini. Apartmaji se nahajajo na idealnem mestu glede na smučarske proge. (Izpred hiše lahko odsmučate direktno na smučarsko progo, zvečer pa s smučanja lahko prismučate nazaj pred hišo.) Do apartmaja se lahko pripeljete z avtom, ki ga boste kasneje lahko pustili na javnem parkirišču.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  APARTMA 1 (4+1)

  Apartma 1 se nahaja v drugem nadstropju. Ima dnevni prostor s kuhinjo, dve ločeni sobi z zakonskima posteljama, kopalnico in balkon. V dnevnem prostoru je možnost še enega ležišča (raztegljiv kavč).

  Celoten apartma je opremljen izredno lepo in moderno, tako da bo odgovarjal tudi zahtevnejšim potrebam.

  APARTMA 2 (4)

  Tudi Apartma 2 se nahaja v drugem nadstropju. Ima kuhinjo z jedilnico, dve ločeni sobi, kopalnico in dva balkona. V eni sobi je zakonska postelja, v drugi pa pograd. Obe sobi, kot tudi kuhinja, imajo izhod na balkon.

  Apartmaji Jović (Stara Gospa) - Apartmaji Jahorina

  Apartmaji Jović (Stara Gospa) – Apartmaji Jahorina

  APARTMA 3 (4+2)

  Apartma 3 se nahaja v tretjem nadstropju. V tem apartmaju je dnevna soba s kuhinjo, dve ločeni sobi , kopalnica in balkon. V eni sobi je zakonska postelja, v drugi pa dve ločeni postelji. V dnevnem prostoru je tudi raztegljiv kavč za dve osebi.

  APARTMA 4

  Apartma 4 se nahaja v tretjem nadstropju. V njem je kuhinja z jedilnico, dve ločeni sobi, kopalnica in dva balkona. V obeh sobah sta zakonski postelji. Iz obeh spalnic, kot tudi kuhinja, imajo izhod na balkon.

  Kategorija: Apartmaji Jahorina
  Oznake:,
  Komentarji: Ni komentarjev

  2/5 - (1 vote)