Planinska koča Blagojević, Jahorina

Planinska koča Blagojević se nahaja na atraktivni lokaciji, na samem smučišču tik zraven vstopne postaje na šest-sedežnico in vlečnico. Izpred koče se boste lahko odpeljali na smučanje in zvečer na smučkah pripeljali direktno nazaj pred kočo. V neposredni bližini koče so restavracije, kavarne in hoteli, poleg tega pa tudi izposojevalnica smučarske opreme, na katero imajo gostje koče 20 % popust.

V koči sta dva ločena apartmaja, eden lahko sprejme 6 in drugi 7 oseb.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  V prvem apartmaju je v nižjem nadstropju majhna kuhinja z dnevnim prostorom, kopalnica, v drugem nadstropju pa se nahajata spalnici s sedmimi ležišči. V dnevnem prostoru je tudi odprt kamin za topla in sproščena večerna druženja. V tem apartmaju lahko spi sedem oseb.

  Drugi apartma ima v spodnjem nadstropju kuhinjo, jedilnico in kopalnico, v višjem nadstropju pa se nahajata sobi, kjer lahko vsega skupaj prespi 6 oseb.

  Lastnika sta povedala, da v apartmaju lahko prespi tudi več oseb, v kolikor seveda njih ne bo motila gneča. Cena bo v obeh primerih ostala enaka.

  Planinska koča Blagojević, Jahorina

  Planinska koča Blagojević, Jahorina

  Lastnika gostom nastanjenim v tej koči nudita še dodatni 20 % popust na izposojo smučarske opreme v izposojevalnici, ki je poleg restavracije Vatra (ta se nahaja na smučišču). Poleg tega se z omenjeno restavracijo lahko gostje domenijo tudi za polpenzion.

  V obeh apartmajih vam je na voljo brezžični internet, satelitska televizija, poleg tega pa vas v bližini hišice čaka tudi parkirno mesto. Ogrevanje je na pelete.

  Kategorija: Planinske koče
  Oznake:
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran