Planinska koča Trifković, Jahorina

Planinska koča Trifković je simpatična hišica v naselju Šator na Jahorini. Urejena je v nostalgičnem slogu olimpijskih iger, narejena in opremljena z lesom, zaradi česar se boste v njej počutili domače, poleg tega pa je postavljena na dobri lokaciji za smučarje in izjemno ugodna za najem. Planinsko kočo lahko najamete že za 55€ na dan. Sprejme od 6 do 10 ljudi, v obeh primerih pa je cena najema enaka.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Hišica je oddaljena cca 150m od smučarske proge. Izpred hiše lahko odsmučate na progo, prav tako pa boste lahko zvečer prismučali nazaj pred hišico. Najbližja trgovina se nahaja 200m stran, najbližjo restavracijo pa boste našli 250m stran.

  Ko vstopimo v hišico, pridemo v simpatično opremljeno dnevno sobo z veliko kotno zofo za družabne večere. V prostoru je odprt kamin na drva, da si boste lahko pričarali pristno toplino in se pogreli po celodnevnem smučanju. V dnevnem prostoru je tudi kuhinja, v predprostoru pa tudi WC. Prijazni lastnik pravi, da drv gostom ne računa posebej, saj so namenjena za »gušt«, hiša se sicer greje na elektriko.

  V višje nadstropje nas peljejo zavite stopnice.

  Planinska koča Trifković - Jahorina

  Planinska koča Trifković – Jahorina

  V prvem nadstropju so tri sobe. V prvi in drugi sobi sta po dve ločeni ležišči, v tretji sobi pa je zakonska postelja. V tem nadstropju je torej skupno 6 ležišč. Poleg sob se tukaj nahaja še kopalnica.

  V drugem nadstropju so še štiri ležišča – dve ločeni in ena zakonska postelja.

  Hišica ima brezžični internet in satelitsko televizijo, poleg tega bodo v tej hiši dobrodošli tudi hišni ljubljenčki. Parkirišče je urejeno cca 20m stran od hiše, zanj boste plačali 5€ za 7 dni.

  Kategorija: Planinske koče
  Oznake:
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran