Vila Marmot, Jahorina

Vila Marmot je lepa in moderna lesena hišica, postavljena v vikend naselju Šator, predvidena pa je za bivanje 4 do 6 oseb. Izpred hišice se boste lahko na smučeh odpeljali na smučarsko progo, prav tako pa se boste zvečer s smučanja vrnili direktno nazaj pred hišico. Ne bo vam potrebno pešačiti do smučarskih stez.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Vila je zgrajena v lepem, lesenem planinskem slogu, sestoji pa iz dveh in pol etaž. V srednji etaži je dnevni prostor s kaminom in veliko kotno zofo ter LCD televizorjem, kuhinja z jedilnico in hodnik s shrambo za smuči in ostalo smučarsko opremo. V zgornji etaži sta dve dvoposteljni sobi, v spodnji etaži pa je moderna kopalnica in velika omara za shranjevanje. Pred hišo je za goste zagotovljen očiščen parkirni prostor. Skupna velikost hišice je 110m2. Celotna vila je pokrita s satelitsko televizijo in brezžičnim internetom.

  Vila se ogreva na elektriko, če pa želite tisto pristno toploto, ki vas bo zagotovo dobro pogrela po celodnevnem smučanju, si v dnevni sobi v kaminu zakurite ogenj na drva.

   

   Vila Marmot Jahorina

  Spalnici sta dve, od tega je ena dvoposteljna, v kateri je zakonska postelja, in ena triposteljna (vsa ležišča so ločena), poleg tega pa lahko na kavču v dnevni sobi (ki ni raztegljiv, a je dovolj velik) spita še dve osebi. Za vaš komfort pa lastniki priporočajo, da za spanje raje uporabite postelje.

  Vikend je opremljen z vsemi potrebnimi pripomočki (posteljnina, brisače, posoda in ostali kuhinjski pribor, sesalec, …).

  V neposredni bližini objekta so prodajalne, restavracije, etno caffe, pizzerija, kot tudi penzioni in hoteli, kjer lahko gostje koristijo celotno hotelsko ponudbo.

  Vila Marmot je priporočena za 5 oseb, ki se bodo v njej zelo udobno namestile, saj je hiša izjemno komfortna in prostorna.

   

   

  Kategorija: Apartmaji Jahorina
  Oznake:,
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran