Vila Ekskluziv – Jahorina

Novozgrajena vila »Ekskluziv« se nahaja v naselju Šator, samo nekaj deset metrov stran od smučarske proge Poljice. Vila izžareva družinski šarm, hkrati pa nudi svojim gostom vse razkošje sodobnega življenja. Bivanje v tej hiši bo še posebej po godu zahtevnejšim gostom, ki si želijo na svojem oddihu privoščiti nekoliko več: v tej hiši boste uživali celo v kopanju v jacuzzi kadi.

V toku zimske sezone je do koče možno prismučati, kar pomeni, da se boste po napornem smučarskem dnevu kar na smučkah spustili direktno pred vilo.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Vila je urejena na tradicionalen način, urejena je v modernem etno slogu in ima tri etaže. V zgornjem nadstropju se nahaja spektakularna spalnica z velikim jacuzzijem in ogromnim balkonom, ki se nahaja na sončni strani hiše. V drugem nadstropju se nahaja dnevna soba s kuhinjo in luksuzno kopalnico. V dnevni sobi je nameščen velik moderen, leseno-kamnit kamin. Kuhinja je opremljena z vso potrebno moderno opremo, ki jo boste potrebovali za pripravo okusnih obrokov. Med kuhinjo in dnevno sobo se nahaja izhod na balkon. V pritličju se nahajata dve veliki dvosobni spalnici, ki sta primerni tako za odrasle kot za otroke.

  Vila se priporoča za 6 oseb, njena maksimalna kapaciteta pa je 8 oseb.

  Za vaše popolno ugodje pa so vam gostitelji ob prihodu pripravili košarico presenečenja.

  Za vse goste je možna tudi izposoja smuči in smučarska šola po zelo ugodnih cenah.

  Samo 50 m stran od vile se nahaja trgovinica za vsakodnevne potrebe, prav tako pa je v bližini prijetna restavracija z domačimi specialitetami.

  Vila Ekskluziv - Jahorina

  Vila Ekskluziv – Jahorina

  S svojimi smučišči, nacionalnim parkom, prelepimi gozdnimi potmi in obilnim snegom v zimski sezoni je Jahorina zares kraj za popoln zimski oddih. Smučarji bodo lahko tu uživali v 20 km smučarskih prog, povezanih z 8 žičnicami. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, saj je na eni od prog postavljena tudi otroška žičnica.

  Kategorija: Apartmaji Jahorina

  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran