Apartma Đoni – Apartmaji Jahorina

Planinska hišica »Džoni« se nahaja v naselju Šator na Jahorini. Parkirni prostor je gostom za čim večje udobje zagotovljen kar pred hišo.

Apartmaji so čisti in okusno urejeni, razporeditev pohištva je smotrna, notranjost hišice pa lepa in ker so stene in stropi obloženi z lesom, deluje toplo, prijetno in domače. Z balkona hiše se ponuja prekrasen razgled na zahodne obronke Jahorine.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  V hiši je vsega skupaj 13 ležišč, ki se nahajajo v dveh ločenih apartmajih. Možen je tudi najem celotne hiše. Lastnik pravi, da se za to opcijo največkrat odločajo družbe, ki želijo smučarske dneve prebiti skupaj. Ta opcija pride v poštev tudi za mlade družine z veliko otroci. V primeru najema celotne hiše je potem seveda tudi cena veliko ugodnejša.

  Sicer pa je možen tudi ločen najem apartmajev.

  Prvi apartma razpolaga z devetimi ležišči (7+2). 7 ležišč se nahaja v treh ločenih sobah. V tem apartmaju je ena soba s tremi ležišči, dve sobi s po dvema ležiščema, preostali dve ležišči pa sta v dnevnem prostoru v obliki raztegljivega kavča. V apartmaju sta tudi kuhinja in kopalnica.

  V drugem apartmaju, ki ima ločen vhod, je prostora za 2+2 osebe, prav tako pa ima apartma kopalnico in kuhinjo. Oba apartmaja ponujata tudi satelitsko televizijo »Total TV«.

  Apartma Đoni - Apartmaji Jahorina

  Apartma Đoni – Apartmaji Jahorina

  Če se na Jahorino odpravljate za več dni, se lahko poleg na smučarsko progo odpravite še na zanimive enodnevne izlete. Dovolite, da jih vam predlagam nekaj.

  Najbolj zanimiv je verjetno izlet do Mostarja, o katerem si lahko preberete več na:

  http://www.jahorina.si/z-jahorine-do-mostarja/

  Všeč vam bo tudi izlet v Višegrad, kjer si lahko ogledate znameniti most na reki Drini. Izlet je opisan na:

  http://www.jahorina.si/od-jahorine-do-sarganske-osmice/

  Če ste že na Jahorini, pa je absolutno vredno iti tudi na popoldanski izlet v Sarajevo, zanimiva pot in znamenitosti Sarajeva najdete opisane na:

  http://www.jahorina.si/od-jahorine-proti-sarajevu/

  Kategorija: Apartmaji Jahorina
  Oznake:
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran