Hotel Kristal, Jahorina

Hotel Kristal je lep in moderen hotel, ki se nahaja direktno na smučišču, samo nekaj metrov stran od 6-sedežnice in vlečnice, v centru smučarskega dogajanja. Ko si boste zaželeli smučanja, ne bo potrebno nikakršno pešačenje ali nošenje smučarske opreme na hrbtu. Na smučarsko progo lahko namreč odsmučate kar direktno izpred hotela, prav tako pa je tudi z vrnitvijo – s proge boste lahko prismučali direktno nazaj pred hotel.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Že takoj ko vstopim, dobim občutek, da je to čist, sodoben hotel. V restavraciji streže prijazno osebje, za dobrodošlico pa nama s Tomažem tudi tukaj nasmejan natakar ponudi domačo rakijo. Prostor je topel, domač in prijeten. Urejen je v moderno-planinskem slogu, v prostoru je tudi odprt kamin, da se po smučanju lahko ob njem pogrejemo.

  Hotel Kristal Jahorina

  Hotel Kristal Jahorina

  Poleg 68 ležišč, ki so nameščena v moderno opremljenih sobah, hotel razpolaga tudi z apartmaji. Vse sobe in apartmaji imajo lastno kopalnico, a v apartmajih ni kuhinje.

  Celoten hotel je pokrit z brezžičnim internetom in satelitsko televizijo.

  V pritličju se nahaja restavracija »Jahorinska kuća«, kjer vam postrežejo z domačimi ali mednarodnimi jedmi. Če pa si boste zaželeli pijačo, boste vedno dobrodošli v baru, kjer vam je poleg izvrstnega domačega čaja na voljo tudi bogat izbor drugih pijač in napitkov. Na drugi strani hotela si lahko v piceriji privoščite tudi različne vrste pic. Skupno je v piceriji, restavraciji in baru 260 sedišč.

  V hotelu je še savna, ki je za goste hotela brezplačna. Imajo še izposojevalnico in servis smuči, poleg tega pa lahko v specializirani trgovini s športno opremo kupite vse rekvizite, ki jih kot smučarji potrebujete. Za doživetje, ki se ga boste spominjali ša dolga leta, si v hotelu izposodite motorne sani, in se odpravite na vožnjo po zasneženih strminah.

  Po želji lahko v hotelu za doplačilo doživite tudi praznovanje novega leta.

  Hotel je odprt skozi celo leto, osebje je prijazno in se stalno trudi, da zadovolji vse potrebe svojih gostov. Bivanje v hotelu vam bo tako zagotovo ostalo v trajnem spominu.

  Hotel vsakemu gostu zagotavlja lastno parkirno mesto, vsa parkirišča so vedno očiščena snega in videonadzorovana.

  Ker hotel nudi zares pestro paleto možnosti, stacioniran pa je na smučišču, je tudi cena nekoliko višja, še vedno pa glede na vse možnosti zelo ugodna.

  Kategorija: Apartmaji Jahorina, Jahorina
  Oznake:
  Komentarji: Ni komentarjev

  1/5 - (1 vote)