Vila »BB« (Bojan & Boris), Jahorina

Vila »BB« se nahaja na izredno lepem prostoru, v naselju Dvorišta. Obkrožena z gozdom, hribi in svežim zrakom predstavlja idealno mesto za odmor in rekreacijo kadarkoli v letu, saj jo lastnik oddaja v najem skozi celotno leto. Poleti boste tu uživali v nabiranju gob in zdravilnih zelišč, ki tu rastejo v obilnih količinah, pozimi pa hiša izpolnjuje vse pogoje za športe na snegu in druge zimske radosti.

V hiši sta dva ločena, simpatično opremljena zasebna apartmaja.

Tako v prvem kot v drugem apartmaju se lahko nastani pet ali šest oseb. Oba apartmaja sta opremljena prijetno in domače, v njih se boste zagotovo počutili kot doma.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  V obeh apartmajih je tudi televizor s preko sto programi, prijeten skupni dnevni prostor za skupne zajtrke in prijetne večere, zasebna terasa, eden od apartmajev poseduje tudi kamin, ki vam bo pričaral toplo večerno vzdušje, ko se boste želeli pogreti po celodnevni rekreaciji na smučeh. Prav tako ne manjkata kuhinja in kopalnica.

  Vila »BB« (Bojan & Boris), Jahorina

  Vila »BB« (Bojan & Boris), Jahorina

  Oba apartmaja se grejeta s centralnim gretjem in imata stalno toplo vodo.

  V neposredni bližini so steze za tek na smučeh (od hiše so oddaljene 200 m), od smučišča pa je hiša oddaljena približno 3 km po asfaltirani cesti. Če želite, pa se lahko po makadamski poti, ki je speljana skozi gozd, peš sprehodite do smučišč . Vse ceste so redno in temeljito očiščene, nanje se lahko odpravite tudi s tekaškimi smučkami.

  Cena obeh apartmajev je zaradi malo večje oddaljenosti od smučišč zelo ugodna (cca 55 € dnevno za apartma), kljub temu pa se vam tu obeta nepozabno dopustovanje. Pred hišo je za goste zagotovljen tudi očiščen parkirni prostor.

  Letna cena za najem apartmaja je 27,50 € dnevno.

  Kategorija: Apartmaji Jahorina, Jahorina

  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran