Apartmaji Poljice, Jahorina

Apartmaja Poljice se nahajata na enem od najbolj privlačnih delov Jahorine, v dolini Poljice. Če se boste odločili za bivanje tukaj, boste nastanjeni direktno na smučišču, pri vstopni postaji na šestsedežnico in vlečnico. Apartmaja sta čista, topla, na novo opremljena in prostorna, poleg tega pa imata oba izhod nabalkon. V bližini je še veliko restavracij, kavarne, pa tudi izposojevalnica smuči.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Če boste nastanjeni v teh apartmajih, boste šli lahko na večerjo tudi v restavracijo, ki se nahaja eno nadstropje nižje v isti stavbi. Idealna opcija za dni, ko zares ne boste želeli sami kuhati.

  Oba apartmaja sta lepa in moderno opremljena. Lastnik je prijazen gospod, ki za svoje goste vedno lepo poskrbi, poleg tega pa je cena apartmajev glede na lego ugodna. Poudariti velja, da je cena večjega apartmaja enaka, pa naj bo v njem 4 ali 6 oseb.

  Prvi apartma (za 4 osebe) ima dnevno sobo z raztegljivo zofo za dve osebi, kuhinjo, lepo kopalnico in ločeno sobo, v kateri je zakonska postelja. V dnevni sobi je tudi televizija. Iz spalnice imamo možnost izhoda na balkon s pogledom na smučišče. V tem apartmaju je še en balkon, na katerega pridemo iz dnevne sobe. Na tem balkonu se nahaja tudi shramba za smuči in smučarsko opremo.

  Apartmaji Poljice, Jahorina

  Apartmaji Poljice, Jahorina

  Drugi apartma (za 4+2 osebe) ima dnevno sobo z raztegljivim kavčem za dve osebi, v prostoru je tudi televizija. V apartmaju so še kuhinja, jedilnica, kopalnica in ena ločena soba, kjer je ena zakonska postelja in en pograd. Tudi v tem apartmaju je iz dnevne sobe možen izhod na balkon.

  Parkirni prostor je urejen nad apartmajsko hišo. Tako manjši kot večji apartma imata satelitsko televizijo in brezžični internet.

   

  Kategorija: Apartmaji Jahorina, Slider
  Oznake:
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran