Vila Bella, Jahorina

V središču vikend naselja Šator stoji Villa Bella, nova jahorinska lepotica med vilami. Oddaljena je cca 250m od smučarske proge Poljice, a do proge boste kljub temu lahko odsmučali izpred vile, zvečer pa se prav tako vrnili direktno pred hišo.

V vili je:

 • 9 apartmajev s štirimi ležišči
 • 3 apartmaji s petimi ležišči
 • 2 studio apartmaja
 • 1 apartma s šestimi ležišči, jacuzzi-jem

Apartmaji so novi, prostorni in moderno opremljeni

V hodniku je shramba za smuči, ogrevanje je električno, v apartmajih pa so LCD televizorj in brezžični internet. V najnižjem nadstropju vile je tudi restavracija, kjer si bodo gostje lahko privošščili zajtrk ali večerjo (možnost polpenziona).

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Apartmaji se oddajajo minimalno trem osebam. Pred objektom je očiščeno in varovano parkirišče. Parkirišče se plača 15€ po avtu za 7 dni.

  Vila Bella, Jahorina

  Vila Bella, Jahorina

  Tip apartmaja „A“, štiriposteljni

  V teh apartmajih je poleg male predsobe še kopalnica, dnevni prostor z raztegljivim trosedom in moderno opremljena kuhinja. Iz dnevne sobe boste prišli v spalnico z veliko (180×200) zakonsko posteljo, ti apartmaji pa imajo tudi male balkone. V sobah boste našli tudi posteljnine in omare. Apartmaji so priporočeni za maksimalno 4 osebe

  Tip apartmaja „B“, štiriposteljni

  Apartmaji tega tipa imajo majhno predsobo, iz katere pridete v kopalnico in dalje v dnevni prostor z raztegljivim trosedom. V tem prostoru je tudi kuhinja z vso potrebno moderno opremo. V spalnici je velika zakonska postelja (180×200). Tudi ta tip apartmaja ima tudi majhen balkon.Apartmaji tega tipa so priporočeni za maksimalno 4 osebe.

  Tip apartmaja „C“, petposteljni

  Apartmaji tega tipa imajo poleg malega hodnika, iz katerega vstopite v kopalnico, še velik dnevni prostor, kjer sta na voljo raztegljiva trosed in dvosed. V tem prostoru je še moderna kuhinja. V ločeni spalnici je zakonska postelja (180×200), apartmaji tega tipa pa imajo še majhen balkon. Tak apartma lahko sprejme do 5 oseb.

  Studio apartma

  Je moderno urejena soba, v kateri se nahaja zakonska postelja, majhna garnitura, ter mini kuhinja in kopalnica. Apartma je predviden za dve osebi, lahko pa sprejme še dva otroka.

  Kategorija: Apartmaji Jahorina
  Oznake:
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran