Hotel Jet Set Pale

hotel-jet-set-pale-09

Picture 9 of 16

Samo 15 kilometrov od Sarajeva in 12 kilometrov od smučarskega centra centra Jahorina se v mestu Pale nahaja prelep, moderen hotel Jet Set. Gostoljubno osebje vas pričakuje z nasmehom, in kot se boste lahko prepričali sami – njihov glavni cilj in izziv je vaše zadovoljstvo. Vrhunsko, moderno opremljene sobe, izjemna restavracija, opremljena v moderno-kraljevskem slogu – vse to pospremljeno s postrežbo na najvišjem nivoju – tu bodo zagotovo zadovoljni tudi gostje z zares visokimi standardi. Naj omenimo še, da je hotel Jet Set dobitnik nagrade za najboljši mali hotel v BiH!

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Hotel “Jet Set” Pale razpolaga s tremi apartmaji in štirinajstimi sobami. Vse sobe in apartmaji so opremljeni z moderno, dih jemajočo notranjo opremo najvišjih svetovnih hotelskih standardov.

  Hotel je z obratovanjem začel pred mnogimi leti, najprej samo kot restavracija. Zelo hitro je postal znan po izredno dobrem ambientu, primernem tako za romantične večerje, kot tudi za poslovne sestanke. V letih do danes se je izgled restavracije velikokrat zamenjal, a cilj ostaja isti – preseči pričakovanja gostov z nepozabnim gurmanskim doživetjem. Predanost vrhunski uslugi v elegantnem in toplem ambientu je temelj njihovega uspeha in tradicije, v hotelu pa posebno pozornost namenjajo še detajlom, predvidevanju potreb njihovih gostov in kreiranju inovativnih rešitev.

  Hotelska restavracija je odprta od leta 1999 in nudi lep ambient, popoln za vse priložnosti od seminarjev do romantičnih trenutkov. Kapaciteta restavracije je 80 mest.

  Hotel Jet Set Pale

  Hotel Jet Set Pale

  V hotelu je tudi »hot spot«, kar pomeni, da vsi hotelski gostje lahko koristijo tudi internet. Za poslovneže in ljudi, ki brez internetne povezave v hitrem tempu današnjega življenja enostavno ne morejo – tu je poskrbljeno za vse.

  Če ste ljubitelj malega ekrana, vam hotel Jet Set nudi v času nastanitve vse programe bivše Jugoslavije, poleg tega pa še veliko število tujih programov.

  LCD TV, kabelska televizija, brezžični internet, mini bar, sobna postrežba in zagotovljeno parkirno mesto – to so samo nekatere ugodnosti, ki vam jih hotel nudi.

  Kategorija: Jahorina, Slider
  Oznake:,
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran