Hotel Vučko, Jahorina

Hotel Vučko Jahorina

Picture 1 of 8

Najprestižnejši hotel na enem najbolj poznanih smučišč Bosne in Hercegovine, se bohoti tik nad osrednjim delom Jahorinskih smučišč. S svojim s kamnom in lesom dekoriranim eksteriorjem me popolnoma asociira na ameriške hotele v smučarskih središčih. Hotel je na Jahorini med večjimimi, če ne že kar največji. Ponaša se z —- apartmajskimi sobami.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Primer sobe - Hotel Vučko

  Primer sobe – Hotel Vučko

  Že pred samim vhodom v hotel da lično urejena in prostorna terasa s prelepim razgledom vedeti, da noben detajl v hotelu ni prepuščen naključju. Sama avla hotela, kjer se nahajata bar in restavracija na levi in vinoteka na desni, ter recepcija, je elegantno urejena, vse v stilu lesa in barvitih dodatkov. Izgled vsakega prostora je čudovit in res do potankosti urejen. Za takšne kot jaz, ki smo prvič v Bosni, moram reči da je to kar presenečenje, saj si nisem predstavljala da bom naletela na tako vrhunsko dodelan hotel. Seveda ima hotel 5 zvezdic, kar se hitro opazi tudi po načinu postrežbe in odnosa do gostov.

  Hotel Vučko Jahorina

  Hotel Vučko, Jahorina

  Ko se po hodnikih sprehodiš do sob, vidiš da se pozornost za detajle kaže na vsakem koraku, saj je vhod v vsako sobo urejen z lesenimi detajli in daje celotnemu izgledu hotela tako še bolj prefinjen izgled. V hotelu imajo na voljo tri tipe sob in sicer standardno hotelsko sobo s spalnim prostorom in ločeno kopalnico v velikosti od 30-40m2, apartma z dvema ali tremi prostori vključujoč spalni, dnevni prostor in kopalnico v velikosti od 40-60m2 ter Lux apartma z isto dvema ali tremi prostori vključujoč spalni, dnevni prostor in kopalnico v velikosti od 50-70m2. Sobe so čudovite in seveda sovpadajo z dizajnom preostalega hotela. Vse v sobah je v večinoma lesenih dodatkih, ter nekaj kamna. Postelje so velike in visoke, že na daleč se vidi da je na njih kvalitetna posteljnina, saj izgleda tako mehke in puhasta, da sem se komaj zadrževala da se ne bi kot otrok vrgla nanje. Večji apartmaji imajo v sobah tudi kamine. V vseh sobah je na voljo brezplačen wi-fi in kabelski internet, TV/sat, klimatska naprava, ter v koplanici tudi sušilec za lase.

  Kot vsak hotel s petimi zvezdicami ima seveda tudi hotel Vučko svoj spa predel, ki ponuja savne, masažno kad in lep repertoar masaž in ostalih kozmetičnih storitev. Gostje se lahko razgibajo v fitnesu, na teniškem igrišču ali s pohodništvom in kolesarjenjem (seveda, če je vreme primerno), saj so gostom uredili tudi izposojo koles. Hotel nudi tudi frizerski salon, trgovino s suvenirji, knjigarno in lekarno. Za goste hotela je urejeno tudi brezplačno varstvo otrok, ekipa za animacijo otrok z organiziranimi karaokami in otroškim klubom. Na hoteleskem parkirišču zunaj je za goste na voljo tudi brezplačno parkiranje, če pa ga želite imeti v garaži, je potrebno doplačati.

  Hotel Vučko

  Pogled s terase apartmaja

  Najbližja smučarska proga, kjer se kupijo tudi vozovnice, je od hotela oddaljena 50m. V hotelu je na razpolago izposoja in hramba celotne smučarske opreme. Najvišji vrh Jahorine je 1916m, smučarske proge pa se razpostirajo na 30km površin in imajo 8 vlečnic. Povprečna višina snežne oddeje v zadnji desetih letih meseca februarja je 106cm. Ljudje v Bosni in Hercegovini so izjemno prijazni in gostoljubni, hrano imajo odlično, povsem prepričana sem da vas bi zimovanje v takšnem okolju in tako vrhunskem hotelu navdušilo, o čemer verjetno priča tudi podatek, da se v hotelu Vučko radi razvajajo tudi številne znane osebe kot so Bojan Križaj, Jure Franko, Vlade Divac, Ingemar Stenmark, Zdravko Ćolić, Goran Bregović in drugi.

  Kategorija: Apartmaji Jahorina, Jahorina
  Oznake:, ,
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran