Planinska koča Petar Pan – Apartmaji Jahorina

Picture 7 of 8

Hišica “Petar Pan” se nahaja v spodnjem delu vikend naselja »Šator«. Moderen slog, v katerem je opremljena, bo tu nastanjenim zares omogočil posebno ugodje. Ko sem si hišico od zunaj ogledovala, me je prešinilo, da jo je moral delati urejen in reda navajen človek. Kasneje se mi je to potrdilo, saj lastnik, gospod Mario, dela na švedski ambasadi. Poleg tega je povedal, da jo je gradil predvsem zase, svojo družino in prijatelje, kar se v notranjosti absolutno pozna. Zares ne skopari z udobjem in zanimivimi detajli. Poleg tega je prijetna, domača in topla, ker je v celoti lesena. Prostori so vedrih barv, lepo opremljeni, zračni in čisti. Še posebej bo hišica všeč tistim, ki imate na dopustu radi mir in tišino, saj je postavljena na obrobju omenjenega naselja. Pred hišo se boste tako lahko brez slabe vesti sprehajali tudi v kopalkah, če je seveda govora o letnem času. Sosedi namreč tja nimajo vpogleda. 😉

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Hišica se oddaja čez celo leto, možen pa je samo najem celotnega objekta. Optimalna je za nastanitev 9 ljudi, zato bodo tukaj uživale velike družine in prijateljske družbe.

  Pred vhodom v hišo je postavljen velik žar, na dvorišču pa je velika miza, kamor se bodo lahko usedli vsi tukaj nastanjeni.

  Pri vhodu v hišo je še shramba za smuči in smučarsko opremo.

  Hiša ima poleg pritličja še tri nadstropja.

  V pritličju je dnevna soba z veliko zofo, moderno opremljena kuhinja s pomivalnim strojem in dve kopalnici (v eni je tudi pralni stroj).

  V prvem nadstropju je druga dnevna soba z raztegljivo zofo za dve osebi, tu pa se nahaja tudi šank, kjer si boste zvečer lahko postregli pijačo. V tem nadstropju je še ločena soba z zakonsko posteljo. Dnevna soba ima svoj izhod na balkon.

  Hišica Petar Pan - Apartmaji Jahorina

  Hišica Petar Pan – Apartmaji Jahorina

  V drugem nadstropju sta dve sobi. Prva ima zakonsko posteljo, eno ločeno posteljo in izhod na balkon, v drugi sobi pa sta dve ločeni postelji.

  Tretje in najvišje nadstropje ima eno sobo, dve ločeni postelji in izhod na balkon.

  Celotna hiša je pokrita z brezžičnim internetom, v vseh sobah pa je na voljo TV s satelitsko televizijo. Parkirni prostor se nahaja cca 15m od hiše.

  Cenik bivanja

  Datumi bivanja Cena (za 9 oseb) / noč
  Od 23.12.2017 do 13.1.2018 170 €
  Od 13.1. do 23.12.2018 140 €
  Kavcija / Demage deposit 100 €

  Zgoraj navedene cene veljajo za eno nočitev. V cene so vključeni vsi obvezni davki.

   

  Kategorija: Apartmaji Jahorina, Slider
  Oznake:,
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran