Apartma Anderson – Apartmaji Jahorina

Apartma Anderson je prelep, moderno opremljen apartma, ki se nahaja praktično na smučarski progi »Poljice«, oziroma tik zraven – 20 metrov stran od spodnje postaje šest sedežnice in vlečnice. Apartma bo zadovoljil tudi potrebe zelo zahtevnih gostov, ki si želijo po smučanju kar v svojem apartmaju privoščiti kakšno od storitev, ki je sicer na voljo le hotelskim gostom: recimo savnanje ali kopanje v jacuzziju. Za oboje je namreč v tem apartmaju poskrbljeno.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Apartma je primeren za bivanje 6 oseb, ki se bodo udobno namestile v dveh dvoposteljnih sobah in dnevni sobi. V eni dvoposteljni sobi je zakonska postelja, v drugi sobi je pograd, v dnevni sobi pa je nameščena še raztegljiva zofa za dve osebi. Ves inventar v apartmaju je moderen in popolnoma nov.

  V apartmaju je poleg naštetih sob še kompletno, moderno opremljena kuhinja z vsemi potrebnimi kuhinjskimi pripomočki in jedilnico, shramba za smuči in drugo smučarsko opremo, v dnevnem prostoru pa boste za prijetne tople večere lahko zakurili ogenj tudi v odprtem kaminu (gretje je sicer centralno, kamin pa je namenjen zgolj dodatnemu užitku). Tudi za drva je lastnik apartmaja poskrbel.

  Kopalnica je lepa in moderno opremljena, kot omenjeno, pa sta v njej za nepozabno doživetje tudi jacuzzi kad in savna. Zares se vam obeta prijetno smučarsko dopustovanje.

  Apartma Anderson - Apartmaji Jahorina

  Apartma Anderson – Apartmaji Jahorina

  V apartmaju je tudi brezžični internet, LCD televizor, DVD predvajalnik in satelitska televizija z veliko televizijskimi programi. Za goste je pred apartmajem zagotovljeno tudi parkirno mesto.

  Poleg vsega, kar ta apartma ponuja svojim cenjenim gostom, pa zanje lastniki obljubljajo še 10% popusta na izposojo smučarske opreme in šolo smučanja.

  Kategorija: Apartmaji Jahorina
  Oznake:,
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran