Apartma Nik – Apartmaji Jahorina

Picture 1 of 8

Apartmaji Nik so prelepi moderni apartmaji v neposredni bližini nove 6-sedežnice »Poljice«, v samem centru smučarskega dogajanja, takoj nad hotelom Kristal. Apartmaji so opremljeni z novim modernim pohištvom. Lokacija je atraktivna predvsem zato, ker boste na smučarsko progo lahko zjutraj odsmučali kar izpred hiše, prav tako pa boste s proge popoldne lahko prismučali direktno nazaj pred hišo. Torej, nošenje smučk na hrbtu in »štamfanje« v breg ne bo potrebno, razen če si boste tako zaželeli.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Število oseb:

  Dodatna vprašanja:

  Lastnik hiše Niko je prijazen gospod, ki ponosno pove, da pri njemu gostje nikoli niso žejni. K njemu se boste zagotovo radi vrnili, saj je znan po radodarnosti. Posebej poudari, da gostje pri njem lahko pričakujejo brezplačno pogostitev z alkoholno pijačo! Pove pa še, da smo mu Slovenci posebej pri srcu. Zagotovo ponudba, ki je ne gre spregledati. S Tomažem nama v potrditev takoj nalije dobro mero domačega hruškovega žganja. Poleg tega pa trenutno za svoje goste gradi posebno, od apartmajske hiše ločeno pritlično hišico z odprtim kaminom in prostorom za druženje ob večerih. Ambient znotraj je izredno prijeten, celotna hiška je zgrajena iz lesa, zato deluje toplo in domače. V objektu bodo za goste pripravljeni velika miza in stoli, možna bo tudi souporaba žara in štedilnika. Tukaj se vam zares obetajo prijetni družabni večeri in tudi lačni zagotovo ne boste.

  Apartmaji so lepo urejeni, čisti in topli, že takoj zjutraj pa boste skozi okno v dnevnem prostoru lahko preverili, kolikšna je gneča na smučišču.

  Apartmajska hiša Nik vam ponuja 4 apartmaje. Od tega imajo trije 6+1 ležišče, eden pa 4+1.

  Apartmaji Nik Jahorina
  Vsi večji (6+1) apartmaji imajo eno sobo z zakonsko posteljo, drugo sobo z dvema ločenima posteljama, dnevno sobo z dvema raztegljivima zofama, kuhinjo in kopalnico.

  Manjši apartma (4+1) se nahaja na podstrešju. Idealen je za manjšo družino, študentsko družbo ali zaljubljen parček. Ima eno sobo z zakonsko posteljo, dnevni prostor s trosedom in raztegljivo kotno garnituro, kuhinjo in kopalnico.

  Celotna hiša je pokrita s satelitsko televizijo in brezžičnim internetom, v stavbi pa je tudi shramba za smučarsko opremo. Vsi gostje imajo zagotovljen očiščen privatni parkirni prostor.

  Kategorija: Apartmaji Jahorina, Slider
  Oznake:
  Komentarji: Ni komentarjev

  Ocenite to stran